Tipzz > Referentie > De Burger van Schoten & Tipzzbon voor Horeca
  • Posted by: admin

Tipzzbon voor de Horeca in Schoten

Den Burger van Schoten is een op-en-top Schotens streekproduct. Deze lekkernij werd volledig binnen de grenzen van de gemeente ontwikkeld. De truffelmayonaise van Manna gaat verrassend mooi samen met de geitenkaas van De Kaaspoort. De burger van L. Michielssen op basis van Filet d’Anvers steelt volop de show, terwijl de geheime kruidenmix van Evlier de smaakervaring helemaal compleet maakt. En met de knapperige kroketten van Kelderman kan Den Burger van Schoten rekenen op heerlijk gezelschap! Wouter Van der Vieren, sterrenchef én Schotenaar, ging met deze ingrediënten aan de slag – met een 100% lokale culinaire creatie als resultaat.

 

Den Burger van Schoten Cadeau- en Tipzzbon als smakelijk geschenk

Samen met de gemeente Schoten, de deelnemende bedrijven en de horecazaken waar den Burger van Schoten kan gegeten worden werd een fysieke en digitale cadeau- en tipzzbon ontwikkeld die samen via de webshop https://www.schoten.be/denburgervanschoten kan aangekocht worden. Dit initiatief kadert in de ondersteuning van de lokale economie en de horeca onder de vorm van incentives.

Author: admin

Leave a Reply